Za velike in male plesalce

Za šole in vrtce

GSM: 041 878 464 plesni tečaji za otroke e-mail: info@plesplus.si

Joga - nosečke in mamice po porodu

nosecka1.jpg
Joga za nosečke in mamice po porodu 
Joga za nosečnice se izvaja na način, ki ustreza specifičnim potrebam ženskega telesa v tem obdobju: prilagojeni jogijski položaji omogočajo več vitalnosti, krepitev posameznih mišičnih skupin, ki so v tem obdobju še posebej obremenjene, ter učinkovitejšo telesno sprostitev, prilagojene tehnike diha pa vodijo v bolj zavestno opazovanje sebe, več čustvene umirjenosti ter boljše obvladovanje energijskih nihanj.

Vadba je primerna za nosečnice po 12. tednu pa tudi za postnatalno obdobje (po porodu) od 10. tedna naprej, ko se v telesu mame vzpostavlja novo ravnovesje.
Vadbo vodi učiteljica joge in diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok Barbara Judež. Poleg Joge za nosečnice vodi tudi jogo za otroke, saj spretno povezuje znanje s pedagoške fakultete z znanjem joge. 
 

Pilates za mamice
Čestitke! Ko s svojim sončkom ujameta dnevno rutino, vam bo aerobna vadba pomagala nabrati novih moči. Dva meseca po porodu se lahko pridružite vadbi. Ob vadbi se sprostite in ste spet polni energije. Vaši malčki v starosti od 2 mesecev do 1 leta pa bodo spremljali vadbo, posvetili pa se jim bomo tudi z masažo za dojenčke.


ponudba-za-vas-vrtec_07.jpg
Sami sončki > Planetki
Ko vaši sončki že veselo korakajo v svet, smo za vas pripravili program Planetki.
Skupaj z enim od staršev otroci plešejo, razgibajo pa se tudi starši, saj pri plesni urici aktivno sodelujejo. Program je namenjen otrokom v starosti od 2 do 3 let.