Za velike in male plesalce

Za šole in vrtce

vrtec Zvezdica družabni plesi, pilates
tel: 01 / 42 73 941 plesna šola GSM: 041 878 464, 041 362 837 plesni tečaji za otroke e-mail: info@plesplus.si

Poletne počitnice v plesni šoli

Kmalu bo prišlo poletje in s tem tudi konec šolskega leta. Zato smo za vaše otroke tudi letos pripravili zabavne in raznolike poletne počitnice v plesni šoli Ples plus. Vsak teden se bo nekaj dogajalo in vsak teden bo drugačen.

30. junij – 4. julij: Športno-zabavni teden - različna športna tekmovanja, štafete, plesni program, spoznavanje različnih športov, pohod na Ljubljanski grad.

7. – 11. julij: Mednarodni teden - spoznavanje različnih kultur, njihovih navad, plesov in osnove tujih jezikov (angleščina, španščina, francoščina, italijanščina).

14. – 18. julij: Gledališki teden - izbrana gledališka predstava, ki se je otroci naučijo in odigrajo, zadnji dan počitnic predstava za starše.

21. – 25. julij: Ustvarjalni teden - izdelki iz gline, slikanje s temperami, izdelava različnih zabavnih pripomočkov, peka piškotov, spoznavanje s fotografijo. Vse izdelke na koncu otroci odnesejo domov.

28. julij – 1. avgust: Športno-zabavni teden - različna športna tekmovanja, štafete, plesni program, spoznavanje različnih športov, pohod na Ljubljanski grad.

4. – 8. avgust: Muzikalni teden - vsak dan ogled drugega muzikal filma na projektorju in sestavljanje zaključne točke z izsekom iz vsakega filma, zadnji dan nastop tudi za starše. Vključuje ples, petje in igro.

11. – 14. avgust: Ustvarjalni teden - izdelki iz gline, slikanje s temperami, izdelava različnih zabavnih pripomočkov, peka piškotov, spoznavanje s fotografijo. Vse izdelke na koncu otroci odnesejo domov.

18. – 22. avgust: Gledališki teden - izbrana gledališka predstava, ki se je otroci naučijo in odigrajo, zadnji dan počitnic predstava za starše.

25. – 29. avgust: Muzikalni teden - vsak dan ogled drugega muzikal filma na projektorju in sestavljanje zaključne točke z izsekom iz vsakega filma, zadnji dan nastop tudi za starše. Vključuje ples, petje in igro.

Vsak udeleženec na koncu uspešno zaključenega tedna prejme CD s fotografijami utrinkov tedna, ples plus majčko po izbiri in bon v vrednosti 10 eur ob vpisu do 10. septembra v katerikoli plesni tečaj v plesni šoli Ples plus v šolskem letu 2014/2015.

Varstvo bo potekalo vsak dan od 8.00 do 16.00 ure. Za prehrano bo poskrbljeno, in sicer so vključeni zajtrk, dopoldanska malica, kosilo in popoldanska malica. Poletne počitnice so namenjene otrok od 5. leta starosti naprej.

Prijava velja ob prijavi preko spletnega obrazca Prijava in plačilu prijavnine na TRR 9067 2000 0599 327.

Cena posameznega tedna znaša za člane plesne šole Ples plus 53€, za nečlane ob zgodnji prijavi do 14. junija 65€, po roku zgodnje prijave je cena 75€.