Za velike in male plesalce

Za šole in vrtce

GSM: 041 878 464 plesni tečaji za otroke e-mail: info@plesplus.si

Za šolo

Ponudba za vašo šolo - (pošlji povpraševanje)

Za vašo šolo smo pripravili celovito in kvalitetno plesno ponudbo po ugodnih cenah.

plesni tečaji za valeto
 • Ples namesto pouka - plesni kulturni ali športni dan
  Ste torej kdaj pomislili, da bi organizirali plesne kulturne dneve? Mi smo. In navdušeni otroci nam pravijo, da smo izbrali odlično pot. Plesni kulturni dnevi, ki lahko potekajo v prostorih vaše šole, so namenjeni prav vsem učencem, otrokom in najstnikom, ki si želijo spoznati neznane plesne stile in nove glasbene ritme. Z našo pomočjo bodo učenci uživali v aktivno preživetem dopoldnevu in hkrati dobili široko plesno znanje. Šola pa bo tako na prijeten in enostaven način obogatila svoje programe. Celo dopoldne bomo plesali v manjših skupinah in se učili različnih plesnih zvrsti, zadnjo uro pa vse skupaj zaključili z nastopom vseh čencev in plesnih učiteljev.
   
 • V soju žarometov - priprava na valeto
  Ker imamo izkušnje, znamo in vemo, kako na sproščen in zabaven način vse devetošolce pripraviti za enega najpomembnejših plesov v njihovem življenju. Valeta ni samo prvi najpomembnejši ples v življenju, je tudi priložnost za samozavesten nastop pred starši, učitelji in vrstniki. Nastop, ki ga ima vsak pravico odplesati brez zadrege. Priprava na valeto, ki lahko poteka tudi v prostorih vaše šole, je namenjena prav vsem učencem, ki zaključujejo osnovno šolo.
  Za nadvse ugodno ceno vam nudimo kakovosten plesni tečaj, ki ga obogatimo še z vrsto aktualnih plesnih hitov. Plesni tečaj obsega 10 vaj po dve šolski uri in dve dodatni ponavljalni vaji. V ceno je vključena tudi organizacija nastopov, priprava programa, vodenje valete in videosnemanje valete. Več učencev iz iste družine plača le en tečaj
   
 • Smer zvezde - celoletna plesna šola
  Celoletna splošna plesna šola za osnovnošolce poteka na večini ljubljanskih osnovnih šol. Zlasti najmlajši in njihovi starši so veseli kvalitetne ponudbe dodatnih dejavnosti v prostorih vaše šole, saj skrb za prevoz otrok na dejavnosti izven šole odpade.
  Ponujamo vam možnost, da popestrite popoldneve vašim učencem s kvalitetno plesno dejavnostjo, ki jo pripravljajo in vodijo odlični plesni pedagogi. Z različnimi plesnimi zvrstmi se srečajo Utrinki, Kometi in Zvezde. Raznovrstne koreografije in plesne korake dopolnjujejo ustvarjalne igre in osnovnošolci uživajo ob spoznavanju novih ritmov in gibov.
  Celoletna plesna šola obsega 30 vaj. Vaje, ki potekajo enkrat tedensko po 60 oziroma 90 minut, se začnejo v začetku oktobra in potekajo do začetka junija.
  V septembru bomo z veseljem v sodelovanju z vami pripravili brezplačno predstavitev plesnih vaj za učence vaše šole.
  • POP DANCE Utrinki (prva triada)
   Plesalci začetniki v prvi triadi devetletke se srečujejo enkrat tedensko po eno uro. Zabavajo se ob učenju raznovrstnih skupinskih koreografij in osvajajo osnovne korake. Plesne urice popestrijo še ustvarjalne plesne igre in plesne pravljice.
  • POP DANCE Kometi (druga triada)
   Novosti v hip hop-u, latinu in jazz-u ter pestre koreografije za urne korake mladih plesalcev, ki so z nami že plesali, in za učence druge triade devetletke.
  • POP DANCE Zvezde (tretja triada)
   Tretja triada devetletke zasije kot zvezda. Na plesnih vajah se izpilijo koraki in dodajo najnovejše koreografije iz videospotov. Tudi težji elementi postanejo mala šala ob rednih vajah po 2 šolski uri na teden. Vaje so dvakrat tedensko po eno uro.
   
 • Baletna pravljica
  Ponudbo plesne šole smo v sodelovanju z baletnimi plesalci iz SNG Opere in baleta Ljubljana razširili tudi na področje klasičnega baleta. Zanimiv program »Baletna pravljica« želimo ponuditi učencem 1. do 3. razreda OŠ in sicer enkrat tedensko po 45 minut. Več o tem