Za velike in male plesalce

Za šole in vrtce

GSM: 041 878 464 plesni tečaji za otroke e-mail: info@plesplus.si

Smer zvezde

Smer zvezde (6 - 14 let)
V ozvezdju Ples plus domišljija dobi krila. Z različnimi plesnimi zvrstmi se srečajo Utrinki, Kometi in Zvezde. Raznovrstne koreografije in plesne korake dopolnjujejo ustvarjalne igre in osnovnošolci uživajo ob spoznavanju novih ritmov in gibov.

POP DANCE Utrinki
Plesalci začetniki v prvi triadi devetletke se srečujejo enkrat tedensko po eno uro. Zabavajo se ob učenju raznovrstnih skupinskih koreografij in osvajajo osnovne elemente različnih plesnih stilov. Zabaven plesni program, ki vsebuje skupinske plese, popularne hip hop in pop koreografije, popestrijo še ustvarjalne plesne igre in plesne pravljice.

POP DANCE Kometi
Novosti v hip hop-u, latinu in jazz-u ter pestre popularne koreografije za urne korake mladih plesalcev, ki so z nami že plesali in za učence druge triade dvetletke. Na vajah, ki potekajo enkrat tedensko po eno uro nadgradimo različne plesne tehnike, za sprostitev in razvijanje ustvarjalnosti pa dodamo še ustvarjalne plesne igre in plesne improvizacije.

POP DANCE Zvezde
Tretja triada devetletke zasije kot zvezda. Na plesnih vajah se izpilijo koraki in dodajo najnovejše koreografije iz videospotov. Tudi težji elementi postanejo mala šala ob rednih vajah po 2 šolski uri na teden.

Programi za osnovnošolce potekajo v veliki in mali dvorani plesne šole na Rakovniški 5 v Ljubljani in na in na osnovnih šolah v Ljubljani in okolici.

Termini in lokacije