Za velike in male plesalce

Za šole in vrtce

GSM: 041 878 464 plesni tečaji za otroke e-mail: info@plesplus.si

Sami sončki

Sami sončki (2 - 5 let)
Skrbno smo se lotili priprave plesnih programov za najmlajše. Navdušeni otroci, starši in vzgojitelji nam pravijo, da smo izbrali pravo pot.
plesna šola za predšolske otroke

Planetki (2 - 3 leta)
Program planetki je namenjen otrokom in njihovim staršem, saj na vajah vsi aktivno sodelujejo. Otroci skupaj s starši zaplešejo rajalne igre v krogu, plesne igre v paru in plesne pravljice. Razgibano plesno urico popestrimo še z nekaj vajami za dobro telesno pripravljenost staršev in ustvarjalnimi plesnimi igricami za otroke.

Sončki (3 - 4 leta)
Program Sončki vsebuje plesne igre v krogu, skupinske plese in plesne pravljice. Otroci se srečajo in zaplešejo na različne zvrsti glasbe. Tako ustvarjajo ob klasični glasbi, spoznajo ljudske otroške plese ter ob otroških pesmicah zaplešejo različne koreografije. Otroku program na igriv in zanimiv način pomaga razvijati motorične sposobnosti, občutek za prostor in ritem ter sodelovanje s skupino.

Vrtavke (5 - 6 let)

Plesni program je namenjen otrokom starim od 5 do 6 let. Vsebuje rajalne igre v krogu, ustvarjalne plesne igre, plesne pravljice, skupinske plese in plesne igre v paru ter enostavne koreografije. Otroku pomaga razvijati orientacijo v prostoru in različne postavitve, kolone, vrste, krog ...

Programi za predšolske otroke potekajo v zeleni dvorani plesne šole na Rakovniški 5 v Ljubljani,  in  v nekaterih vrtcih v Ljubljani.

Termini in lokacije