Za velike in male plesalce

Za šole in vrtce

GSM: 041 878 464 plesni tečaji za otroke e-mail: info@plesplus.si

Za vrtec

plesna šola za predšolske otrokeSami sončki - celoletni plesni vrtec (pošlji povpraševanje)

Skrbno smo se lotili priprave plesnih programov za najmlajše. Zato vam ponujamo najboljše. Celoletni plesni vrtec bo potekal v prostorih vašega vrtca. Skozi odlične in skrbno pripravljene programe, ki jih pripravlja in vodi strokovno usposobljena ekipa pedagogov, vzgojiteljev in plesnih učiteljev, bodo malčki vstopili v čarobni svet ritmov in gibov. Naša ponudba bo obogatila vaš pester vrtčevski program in staršem ter otrokom ponudila dodatne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa. Ponujamo vam programe za vse starosti otrok od 2 let dalje. Celoletni plesni vrtec poteka enkrat tedensko po eno šolsko uro, od začetka oktobra do začetka junija in obsega 30 vaj. Vaje so razdeljene na 4 obdobja:
  • Planetki (2-3 leta)
    baletna šolaplesni program je namenjen otrokom starim od 2 do 3 let, ki skupaj s starši zaplešejo rajalne igre v krogu, plesne igre v paru, plesne pravljice ... Skratka veliko igre in plesa, ob katerem se razmigajo in sprostijo tako otroci kot starši.
  • Sončki (3-4 leta)
    Plesni program je namenjen otrokom starim od 3 do 4 let. Vsebuje rajalne igre v krogu, skupinske plese in plesne pravljice. Otroku pomaga razvijati motorične sposobnosti, občutek za prostor in sodelovanje s skupino.
  • Vrtavke (5-6 let)
    Plesni program je namenjen otrokom starim od 5 do 6 let. Vsebuje rajalne igre v krogu, ustvarjalne plesne igre, plesne pravljice, skupinske plese in plesne igre v paru ter enostavne koreografije. Otroku pomaga razvijati orientacijo v prostoru in različne postavitve, kolone, vrste, krog.